Pozovite nas
Registrujte se
loading

SC Vračar

Sjajni SC "Vračar" je postao deo KidCard Familije.
Cena ulaznice je samo 1 kredit!

Na bazen na Vračaru po ceni samo jednog KidCard kredita!

Zatvoren bazen Sportskog Centra Vračar namenjen je kako rekreaciji naših sugrađana, tako i treninzima sportskih klubova. Na bazenu SC Vračar održavaju se i takmičenja u plivanju, sinhronom plivanju i vaterpolu mlađih kategorija. Realizuju se programi: hidrobik, škola plivanja „Delfin“, usavršavanje tehnika plivanja, kao i treninzi plivačkih, vaterpolo i drugih klubova koji imaju potrebe za ovom vrstom objekta.

Posebno želimo da istaknemo da se zahvaljujući našem postrojenju za grejanje i prečišćavanje vode obezbeđuju tokom cele godine optimalni uslovi temperature i hemijsko mikrobiološkog kvaliteta vode.U sklopu bazena na raspolaganju korisnicima je i sauna , kao i renovirane svlačionice i garderoba sa mokrtim čvorovima (tuševi…).

Značajno je istaći da je veliki bazen dostupan licima sa posebnim potrebama pomoću specijalne rampe.

KUPITE PAKET KREDITA I KORISTITE BAZEN

Sa našom karticom možete ući na bazen po ceni od jednog kredita/prolaza! Pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Ako ste došli porodično, evidentiraće se onoliko prolaza koliko vas ima (osigurajte dovoljan broj kredita). Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET