Pozovite nas
Registrujte se
loading

Plivački klub 11. april

Škola plivanja se održava na školskom bazenu OŠ "Laza Kostić" i vode je iskusni treneri bivši plivači

Redovna cena na mesečnom nivou iznosi 4500 dinara. Sa KIDCARD-om cena je 3500 dinara

Za vas smo izdvojili školicu plivanja za decu uzrasta od 4 do 7 godina. Škola plivanja plivačkog kluba "11.april" se održava na školskom bazenu osnovne škole "Laza Kostić", Milentija Popovića 72 , blok 23 Novi Beograd. 

Školu plivanja vode iskusni treneri bivši plivači i reprezentativci. Upis članova je uvek u toku.

DECA UZRAST OD 4 DO 7 GODINA
termini:

SUBOTA:
Početna grupa od 14h

NEDELJA:
Početna grupa od 11h 

Termini u kojima bi deca plivala zavise od znanja plivanja Vašeg deteta.  Za više informacija pozvati 060 0701 802.


Plivački klub „11. april“ je osnovan 1980. godine kao želja entuzijasta, sportskih radnika, roditelja da na novoizgrađenom bazenu, popularnoj „jedanaestici“ zaplivaju deca i na najmlađoj beogradskoj opštini. Osnivanju kluba je svesrdno pomogla i Opština NOVI BEOGRAD što je i bio motiv da ime kluba damo po danu kada je pre skoro sedam decenija iz močvare nikla najmodernija beogradska opština. Kako je vreme proticalo, „aprilci“ su postajali sve brojniji i plivački jači, a naši najuspešniji predstavnici su osvajali medalje na nacionalnim, državnim, međunarodnim takmičanjima.

Najuspešniji od najuspešnijih su uspeli da se takmiče i sa najboljim plivačima Evrope i sveta, osvajajući medalje i na balkanskim prvenstvima i učestvovajući na evrpskim i svetskim prvenstvima.

Trojica naših plivača, Nikola Savčić, Nebojša Bikić i Đorđe Filipović su uspeli da ostvare i san svakog sportiste, učešćem na Olimpijskim Igrama u Sidneju, Austarlija, 2000. godine što predstavlja i najveći uspeh kluba u dosadašnjem radu.

KUPITE PAKET KREDITA I KORISTITE BAZEN

Sa našom karticom možete ući na bazen po ceni od jednog kredita/prolaza! Pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Ako ste došli porodično, evidentiraće se onoliko prolaza koliko vas ima (osigurajte dovoljan broj kredita). Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET