Pozovite nas
Registrujte se
loading
Muzička radionica Bim Bam
Muzička radionica za decu i odrasle

Zakažite svoj besplatni čas i ostvarite popust od 10% uz KidCard

Muzicka radionica Bim Bam nastala je iz potrebe da se spoje sva najsavremenija znanja iz oblasti muzičke pedagogije i roditeljstva i ponudi bebama rana muzička stimulacija a roditeljima razumevanje značaja rada na različitim nivoima razvoja dece.

Radionice su osmišljene tako da se deci uzrasta već od 6 meseci ponudi kvalitetna muzička stimulacija koja, sa rastom deteta, prerasta iz stimulacije u edukaciju i razvija muzičke, intelektualne, socijalne i emotivne sposobnosti.

Rana muzička stimulacija se uvek sprovodi uz prisustvo roditelja ili osoba koje inače provode vreme sa decom, jer je cilj da kroz radionice utičemo i na svesnost odraslih o značaju pravilnog muzičkog razvoja. Naš cilj je da bebe upoznajemo prvenstveno sa ritmom i finom motorikom jer su ovo dve najvažnije oblasti razvoja dece tog uzrasta a koje se retko sprovode u kućnom okruženju. 

Stariji mališani se kroz muzičku radionicu Bim bam susreću i sa većim izazovima. Osim rada na razvoju ritma i fine motorike, velika pažnja se usmerava na razvoj muzikalnosti i pevanje kao i na koordinaciju, motoriku, grafomotoriku i aktivno slušanje. 

Radionice se održavaju petkom od 17.30 do 18.30 u Resavskoj 48/12.

063 7775875
muzickaradionicabimbam.com

Dodatne pogodnosti uz KidCard karticu
Muzička radionica za decu
Popust
10%