Pozovite nas
Registrujte se
loading
Mayflower - edukativni centar
Učenje stanih jezika sa „Mayflower” edukativnim centrom znači sigurno ovladavanje stranim jezikom

Mayflower edukativni centar za decu

Učenje stanih jezika sa „Mayflower” edukativnim centrom znači sigurno ovladavanje stranim jezikom uz veliki osećaj sigurnosti i individualnog uspeha. Kroz raznolike sadržaje polaznici razvijaju veštine govora, slušanja, čitanja i pisanja uz rad u malim grupama i individualni pristup svakom detetu.

Na našim dečjim časovima uživaćete uz obilje TPR aktivnosti, muzike, igre, učenja jezika putem NTC metode, kvizova, predstava, kreativnih aktivnosti, naučnih eksperimenata, a sve praćeno najsavremenijom tehničkom opremom. Naše je da vrlo ozbiljnim i odgovornim pristupom podučimo strani jezik, a Vaše je da nam ukažete poverenje i vrlo brzo uživate u osećaju sposobnosti samostalne komunikacije na stranom jeziku.

Kurseve vode stručni predavači, diplomirani profesori jezika, master profesori i doktori filološih nauka koji, pored stručnih kvalifikacija, poseduju veliku ljubav i entuzijazam za rad sa decom.

Pored kurseva engleskog, nemačkog, španskog, kineskog, francuskog i italijanskog jezika, u edukativnom centru Mayflower organizuje se i:

- Program Brainobrain mentalne aritmetike

- Programiranje za decu u programima Scratch, Python, Lego Wedo robotika

- Logopedski tretmani, zajedno sa programom pripreme predškolaca za školu

 

KURSEVI ZA PREDŠKOLCE 5-7 godina

Kursevi engleskog za decu predškolskog uzrasta zasnivaju se na stimulativnim i zabavnim audio, vizuelnim i motoričkim aktivnostima. Pomoću pesmica, recitacija, brojalica, jednostavnih priča, dramatizacija i drugih tehnika verbalne metode, deca sa lakoćom usvajaju pravilan izgovor, proširuju i bogate svoj rečnik i ovladavaju osnovnim rečeničnim konstrukcijama.

Cena: predškolci 3700,00 rsd

Cena sa Kidcard-om: 10% popusta za 1 mesec kursa ENGLESKOG jezika
 

KURSEVI ZA OSNOVCE

Deca mlađeg školskog uzrasta na našim kursevima razvijaju složene jezičke strukture, unapređuju konverzacijske veštine na stranom jeziku, bogate svoj rečnik rečima i frazama na engleskom jeziku, upoznaju se sa osnovnom gramatikom engleskog jezika i grade dobre temelje za naprednije nivoe engleskog jezika. Naši profesori pružaju pomoć polaznicima oko školskog gradiva, a dostupni su i besplatni dodatni časovi gramatike. Ipak, svrha ovih kurseva je savladati funkcionalnu gramatiku i leksiku, progovoriti jezik sa lakoćom, a ne baviti se previše formalnom ocenom, koja, posledično, uz zajednički trud, bude uvek najviša!

I-IV razreda 3800,00 rsd 
V-VIII razreda 3900,00 rsd

Cena sa Kidcard-om: 10% popusta za 1 mesec kursa ENGLESKOG jezika

 

Edukativni centar Mayflower se nalazi u Denkovoj bašti na tromeđi Zvezdare, Voždovca i Vračara, u Velikomoravskoj ulici, lokal 4. Oko centra postoji mnogo parking mesta i do centra se lako dolazi i gradskim autobuskim linijama.

Sve informacije o ponudi kurseva u našem centru možete pronaći na www.mayflower.rs ili dobiti putem telefona 063 80 52 758 i na email info@mayflower.rs

Dodatne pogodnosti uz KidCard karticu
Kurs engleskog jezika za osnovce
Popust
10%
Kurs engleskog jezika za decu predškolskog uzrasta
Popust
10%