Pozovite nas
Registrujte se
loading

Zira

Dođite da se zajedno igramo i družimo, smejemo i rastemo, slavimo i sklapamo nova prijateljstva

Oaza kvalitetne porodične zabave sa KidCard-om u igraonici ZIRA

Zira igraonica-rođendaonica je jedinstveni kutak koji Vam može poslužiti da se opustite i predahnete od napornog dana, dok mi uživamo u brizi o Vašim mališanima i njihovom dobrom provodu u maštovitom ambijentu.

Nudimo Vam dva caffe prostora za roditelje, oba pružaju mogućnost da pratite aktivnosti svog deteta. Sadržajan prostor gde dete na osnovu svojih želja i interesovanja bira način na koji želi da se zabavi, a sve to pod nadzorom ljubaznog i obučenog osoblja.

Za kvalitetan provod i ludu zabavu na raspolaganju su Vam: EKO-PARK - drvene kucice, ljuljaske, klackalice gde vase dete moze uživati i u sumornim, kišnim danima kao da je u parku.

BABY KUTAK (0-3) - za bolji razvoj naših najmlađih tu su mekane podloge, ljuljaška i pregršt IQ EKO igračaka. Dođite da rastemo zajedno.

SPORTIĆ SPACE - mini teren za fudbal i košarku, bezbedan prostor za naše male fudbalere i košarkaše biće kao šlag na torti,kako na rođendanima tako i u svakodnevnim posetama. Možda neki od budućih golgetera i košarkaških zvezda svoje prve korake napravi baš kod nas.

TRAMBOLINE- za naše drugare koji vole da se penju, provlače i skaču, aktivan provod za kasniji još bolji san. DISKOTEKA -

ŽURKAAA za slavljenika i njegove goste. Prostor sa ozvučenjem i svetlosnim efektima, gde naši profesionalni animatori organizuju muzičko-takmičarski program za decu (limbo-dens, karaoke, kvizovi i razne takmičarske igre) ili bez obaveza dođite da đuskamo zajedno,svako na svoj način.

Za naše goste je OBEZBEĐEN PARKING u TC Zira, prvi sat je gratis svaki sledeći sat se naplaćuje po važećem cenovniku, tako da zaista mozete bezbrižno uzivati kod nas.

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET