Pozovite nas
Registrujte se
loading

Uživancija

Igraonica Uživancija je mesto za sanjarenje, razvijanje mašte za naše male drugare ali i za velike

Igraonica Uživancija je mesto za sanjarenje i razvijanje mašte 

Dnevna igraonica

Lavić, žirafa, slonče: Meni se posebno sviđaju ove blesave razne radionice gde mogu da popravljam automobile, dok se žirafica sređuje u salonu, a majmunče nam sprema trpezu. Lavić uvek voli da coolira i on se uvek igra u pesku, ili igra košarku, ljulja se na ljuljaškama, spušta niz tobogan ili skače na trambolini:) Svako uživa na svoj način

Rođendaonica 

Rođendani su svetkovina koja se pamti, zato dođite da zajedno napravimo novu super bajku u kojoj ćemo svi uživati.

Moji nestašni drugari i ja možemo organizovati rođuse za klince i klinceze svih uzrasta: imamo deo za bebe- mekani kutak sa puno motoričkih tabli, kao i za razne druge uzraste sa pregršt različitih igara. Ja najviše volim da pravim kule od peska, da igram košarku i svašta još nešto, nisam za džabe kralj džungle.

Kod nas staje 45 malih drugara i 60 velikih drugara plus dodatnih 40 mesta u bašti. U sklopu rođaka drugari bićete nacrtani i po licu i po telu, to mi je naročito strava.

Kafić

Mi razumemo da i naši veliki drugari moraju da uživaju sa nama. Za njih smo spremili kafić za uživanciju, gde uvek mogu pročitati aktuelnu štampu, ispričati se, surfovati po netu uz super ponudu pića i vitaminskih napitaka, a uz sve to ako baš žele mogu nas gledati preko monitora, a mi ćemo svakako biti “dobri”:)!

Ukoliko više vole i u ušuškanoj bašti mogu pijuckati svoje tople čokolade i druge napitke!

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET