Pozovite nas
Registrujte se
loading

Tri Đusketara

Tri Đusketara je moderan koncept, koji podržava prirodnu želju deteta za stvaranjem i istraživanjem

Igrajte se u Tri Đusketara sa KidCard-om 

Tri Đusketara je moderan koncept, koji podržava prirodnu želju deteta za stvaranjem, istraživanjem i saradnjom. To je uzbudljiv prostor gde deca i tinejdžeri u svim vremenskim uslovima istovremeno mogu da uče i da se zabavljaju.

Kreativne radionice - naše radionice služe da inspirišemo, transformišemo i obogatimo našu decu kroz umetnost. Svake nedelje u zakazanom terminu dođite da svi zajedno istražimo crtanje, pravljenje šešira, slikarstvo, pozorište, muziku, ples, film i još mnogo toga.

Rođendaonica


Torte, cupcakes, cakepops, medenjaci, korneti i drugi slatkisi napravljeni od pažljivo odabranih i pre svega kvalitetnih namirnica mogu biti deo Vašeg slatkog stola! Divite se izgledu i uživajte u ukusu.


Helium baloni, pakovanje poklona u balon, figure od balona, štampana dekoracija, rođendanske kapice, ramovi za slikanje, ispisi imena Vaših najdražih, tematski uređen ceo prostor i svaku Vašu ideju možemo pretvoriti u predivnu dekoraciju i time napraviti poseban rođendan za Vašeg mališana.


Naše stručno osoblje Vam moze pomoći da rođendan Vašeg deteta ne prođe nezapaženo. Uz igrice koje su prilagođene svakom uzrastu, možemo organizovati i balone od sapunice, crtanje po licu, mađioničara, led show, disko robota, led krila, UV žurku

Žurke za tinejdžere

Kada deca bace u stranu plisane mede i postanu tinejdžeri, nešto je teže osmisliti idealnu proslavu rodjendana. Njima je uvek potrebno da se izdvoje nekom svojom posebnoscu i neobičnošću, a rođendanska žurka je idealna prilika da pokažu koliko su originalni

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET