Pozovite nas
Registrujte se
loading

Scena

Scena je jedinstvena klub-igraonica za decu svih uzrasta

IGRAONICA SCENA U BLOKU 63

Scena ima bogat sadržaj koji će decu vratiti u svet mašte i kreativnosti, a ujedno stvoriti atmosveru nezaboravnih rođendana. Tu je i prijatni ambijent kafića u kome se roditelji mogu opustiti i družiti uz piće. Ispred igraoninice nalazi se i letnja bašta kao i veliki parking prostor. Prostor je klimatizovan i opremljen wifi uredjajem.

Osim organizovanja dečijih rođendana u igraonici, Scena nudi i prostor za organizovanje rođendana i drugih proslava zatvorenog tipa u periodu od 22h do 01h.

Mladi od 13 do 18 godina bez prisustva roditelja, a u bezbednom okruženju mogu proslaviti svoj rođendan.

Nalazimo se na Novom Beogradu, blok 63, ul. Vojvođanska 13

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET