Pozovite nas
Registrujte se
loading

Moj Grad

Igraonice se nalaze na 4 lokacije u Beogradu, Rajićeva Shopping Centar, Stari Merkator, Novi Merkator, Shoppi Borča

Igraonica Moj Grad - zabava za decu, odmor za starije 

Moj Grad je mesto za igru za decu i tinejdžere, a odmor i opuštanje za starije.

KidCard vam pruža mogućnost igre ceo dan za 200 dinara!

Počeli smo sa radom u julu 2014. kao dnevna igraonica i rođendaonica sa vizijom da ugostimo i razveselimo sve posetioce igraonice Moj Grad, dobrom uslugom, prijatnim ambijentom, lepom muzikom i neprekidnom igrom. Svako ko nas poseti treba da oseti vedrinu i radost koju okruženje prenosi. Tople boje dečjeg poligona, besprekorna čistoća i prelepi grafiti crtanih junaka po zidovima čine da Moj Grad doživite kao svoj grad.

Kvalitet zvuka i svetlosnih efekata u diskoteci dočarava atmosferu velikog grada zabave i dobrog provoda. Tim raspoloženih animatora brine o tome da vreme provedeno sa nama nikada ne zaboravite.

Nova generacija video igrica doprinosi ugođaju zaljubljenika u virtuelni svet i razvija takmičarski duh.

Višak enegrije se najbolje troši na tri bezbedne trambolineHrčak tuneli i prepreke na putu do tobogana otkrivaju tajne izviđačkih poduhvata avanturistima lakšim od 50 kg. Stoličice u oblicima crtanih junaka inspirišu mališane na par minuta odmora od igre.

Caffe bar za opuštanje i razgovor, osvežavajuće i tople napitke, dnevnu štampu i monitoring svih delova igraonice. Posmatrajte igru svoje dece i uživajte u osvežavajućim ili toplim napitcima uz dnevnu štampu i tv ne menjajući svoje navike – u našem prijatnom kafeu.

 

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET