Pozovite nas
Registrujte se
loading

Mali čičak

Dečija igraonica & rođendaonica “Mali čičak” će učiniti sve da mašta Vaše dece postane stvarnost, posetite nas!

Da mašta postane stvarnost sa KidCard-om u igraonici u Učiteljskom naselju

Naša igraonica se nalazi u Učiteljskom naselju na adresi Dragutina Milutinovića 1, i prostire se na preko 200m2.

Sastoji se od kafea za roditelje i igraonice za decu. Igraonicu čini teren za mini fudbal, bazenčić sa lopticama, lavirint za penjanje, dva tobogana, Sony Playstation, X-BOX, Mini disko i još mnogo toga.

Ali kako mi brinemo o mališanima brinemo i o njihovim roditeljima koji nakon napornog dana žele da se odmore dok naše obučeno osoblje je zaduženo za njihovu decu. Deo za odrasle odnosno kafe se sastoji od dela za pušače i od izdvojene prostorije za ne pušače. A ukoliko svi zajedno žele da uživaju u toplim danima i lepom vremenu mogu to učiniti na terasi.

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET