Pozovite nas
Registrujte se
loading

Liberte

Kad ste poslednji put bili slobodni? Zaista slobodni? Liberté je tu da vas na to podseti. Svaki dan

Uživajte u gradskoj oazi sa KidCard karticom u Liberte igraonici

Kad ste poslednji put bili slobodni? Zaista slobodni? Od posla, briga, obaveza, problema? Slobodni da nešto kažete? Slobodni da poželite? Slobodni da se prepustite dokolici i bezbrižnosti? Da se igrate, da sve ne shvatate tako ozbiljno. Da kroz život jezdite na dobrom talasu. Jer sve je dobro, a ono što nije, biće. Da, tako je jednostavno.

Liberté je tu da vas na to podseti. Svaki dan. Od prvog jutarnjeg kapućina i ukusnih zalogaja koje pripremamo za vas, pa sve do spektakularnog zalaska koji se ponosno proteže nad Beogradom (neizostavno morate posetiti našu baštu, verujte nam stvarno je nešto baš posebno, čuvamo vam najbolje mesto!). Liberté je mesto za vas,

Liberté je mesto za vaše najdraže klince, kod nas ih čekaju žirafe i ostale životinje (ne, ne izmišljamo) i sjajni animatori, kod nas ih čekaju predivne uspomene. Slobodni su da uživaju u zabavnoj igri dok otkrivaju fantastični svet oko sebe. Naš lajtmotiv je radost, nikada nemojte odustati od toga, a ako ste možda i zaboravili kako to izgleda vreme je da nas posetite i osetite kako je živeti na šarenoj strani sveta. Mi uvek kažemo može!

Proslava rođendana

Rođendani u gradskoj oazi slobode i radosti ostaju nezaboravna avantura najmlađima, a nezaboravni odmor i opuštanje kakvo nisu odavno doživeli.

Ovde možete videti kako izgleda deo postavke naših rođendana i upoznati se sa ponudom za proslavu rođendana.

Ako biste voleli da na rođendanu bude još više zabave, pripremili smo vam spisak preporuka za drage kolege fotografe, animatore, poslastičare.

Sa KidCard-om imate popust na zakup prostora za proslave rođendana!

 

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET