Pozovite nas
Registrujte se
loading

Igraonica Dreamland

Raspolažemo sa 1000m2 prostora za igru koji obuhvata Kids i Baby kutak

KidCard i DREAMLAND igraonica Vam nude nezaboravan provod. Jedna od najvećih  dečijih igraonica u gradu gde deca provode nezaboravne trenutke. Namenjena je deci od 0- 15 godina. Igraonica je podeljena na tri dela. Baby deo je namenjen najmladjima od 0-6 god i u tom delu je dozvoljeno prisustvo roditelja. Kids deo za stariju decu od 6 godina trampolina, lavirinti, vulkan tobogan, fudbalski teren, laser maze. Teen deo za stariju decu od 10 godina gaming room, laser maze, trampoline, fudbalski teren.

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET