Pozovite nas
Registrujte se
loading

BalooBrown igraonica

Bezbrižno se opustite u ispijanju kafice, šopingu i drugim obavezama, jer Vase dete je sa nama sigurno

Igraonica BALOO BROWN je prva do detalja tematski uređena igraonica u Beogradu

Dečija igraonica BALOO BROWN je prva do detalja tematski uređena igraonica u Beogradu namenjena deci uzrasta od 1 do 12 godina.

Naša kreativna igraonica je pravo mesto za odličnu zabavu, igru i druženje, a sve pod nadzorom profesionalnog osoblja. Jedinstveno dizajniran enterijer koji podseća na džunglu prostire se na 300 kvadratnih metara i uređen je po visokim standardima i od najkvalitetnijeg materijala.

Na dva nivoa mališane očekuje brojni sadržaj koji će njihov boravak učiniti nezaboravnim.

Zaposlenim roditeljima, roditeljima koji žele da posvete malo vremena sebi, a nemate gde da ostavite Vašeg mališana, nudimo najbolji baby servis.

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET