Pozovite nas
Registrujte se
loading

Balon Mirijevo - igraonica za decu

Jedinstvena ponuda sportskih rođendana za decu, sadržaji koji su hit u svetu sada i kod nas

Uživajte u sportskim aktivnostima sa našom karticom u igraonici Balon Mirijevo

Balon Mirijevo nudi jedinstveni koncept sportskih aktivnosti za decu, na 920 kvadratnih metara, obezbedjenim parkingom, profesionalnim trenerima, kafe barom i baštom svoje mališane možete obradovati i ekskluzivnim sportskim rođendanima čiji su sadržaji pravi hit u svetu.

KidCard nudi popust na zakup prostora za proslave rođendana!

Kroz takmičenja i aktivnosti sa animatorima deca će se zabavljati i uz laser tag, bubble soccer u kom imaju mogućnost igranja fudbala na sasvim nov način, zorbball, penjanje na veštačkoj steni, streličarstvo i zip line visine 4 metara.

Svi sadržaji su maksimalno obezbedjeni i vodjeni stručnim osobljem sa dugogodišnjim iskustvom.

U ponudi sportskih aktivnosti takodje se nalazi i širok spektar vodjenih treninga fudbala, karatea i ritmičke gimnastike.

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET