Pozovite nas
Registrujte se
loading

Azzaro club - igraonica u Beogradu

Beogradionica White, Beogradionica Jezero Ada Ciganlija po Vašoj želji organizuje proslave rođendana, krštenja ili punoletstva

Najbolje opremljeni prostori za sve vrste proslava - krštenja, rođendane, rođenja deteta ili proslave punoletstva

Azzaro White je prostor čiji kapacitet je 80 odraslih i 30 dece, uz postojanje mogućnosti za dogovor. Dok novo dečije carstvo, Azzaro Green, smešteno pokraj beogradskog jezera Ade Ciganlije, otvara svoja vrata mališanima koji žele da svoj rođendan ili krštenje proslave na najoriginalniji način, uz kapacitet do 40 mališana i 100 odraslih osoba.

Vašu proslavu možete upotpuniti pozorišnom predstavom, maskenbalom ili nekim drugim performansom. Za dodatnu animaciju preporučujemo naše saradnike: animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare. Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluženje, osobu za nadzor dece i pozivnice. Ponuda obuhvata nadzor dece, podrazumevajući kompetentnu osobu koja im je posvećena u potpunosti. U sklopu ponude nudimo hranu koja je pripremljena u našoj kuhinji po preporuci šefa gastro tima. Kompletnu ponudu možemo prilagoditi Vašim željama.

Zakažite sastanak sa našim timom i sa KidCard-om ostvarite popust na zakup prostora!

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET