Pozovite nas
Registrujte se
loading

Arena Fun Factory

Sportski rođendani predstavljaju nezaboravnu avanturu za decu školskog uzrasta, a Arena Fun Factory je idealno mesto

Sportski rođendani sa pogodnostima koje donosi KidCard 

Arena Fun Factory je deo sportskog kluba Arena No1 koji postoji više od jedne decenije i osnovana je od strane ljubitelja različitih sportova i zdravog života.

Nalazimo se u ulici Stefana Prvovenčanog 28.

U prostoru od 400m2 smešten je deo za roditelje i sportski sadržaji za decu: laser tag, laser maze (lavirint), paintball mete, veštačka stena, arkadne igrice, streličarstvo i dr. Prostor je organizovan tako da se mogu održati paralelno dva sportska rođendana, ali moguća je i organizacija događaja i za odrasle. U nameri da se fizička aktivnost u proslavi rođendana pravilno dozira, vodeći pri tom računa o potrebama i uzrastu slavljenika i gostiju, imamo u ponudi raznovrsne rođendanske pakete koji se izvode po utvrđenim programima.

Pored sportskih rođendana i dnevnog igranja, kod nas mozete organizovati i team building, iznenaditi dragu osobu poklon vaučerom za dva sata naših aktivnosti. Takođe, organizujemo rođendane na otvorenom prostoru, predstave, dodele paketića i dr. Zabava za decu i za roditelje koja se dugo pamti i prepričava.

Dođi, vidi i zabavi se!

ARENA FUN FACTORY rođendani !

Sportski rođendani predstavljaju nezaboravnu avanturu za decu školskog uzrasta, a Arena Fun Factory je idealno mesto za njihovu organizaciju. Arena Fun Factory je  deo sportskog kluba Arena No1 koji postoji više od jedne decenije i osnovana je od strane ljubitelja različitih sportova i zdravog života.

U prostoru od 400m2 smešten je kafić za roditelje i sportski sadržaji za decu:

  • Laser tag,
  • Laser maze (lavirint),
  • Paintball mete,
  • Veštačka stena,
  • Arkadne igrice,
  • Streličarstvo i dr.

Prostor je organizovan tako da se mogu održati paralelno dva sportska rođendana, ali moguća je i organizacija događaja i za odrasle.

Postoji više paketa kada su u pitanju proslave rođendana i zavise o termina proslave. 
U paket su uračunati laser tag, laser maze, streličarstvo, veštačka stena, paintball mete, arkadne igre.
Cene se kreću od 1968,00 dinara do 1490,00 dinara po detetu. 

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET