Pozovite nas
Registrujte se
loading

Dorćolino

Dorćolino dečja igraonica je savremeno opremljeni kutak namenjen za užitak Vaših mališana

Dorćolino dečja igraonica je savremeno opremljeni kutak namenjen za užitak Vaših mališana, njihovih drugara, Vas i Vaših prijatelja.

Nalazimo se u centru Beograda, u Ulici Dobračina br. 55, ulaz iz dvorišta u kom možete parkirati automobile.

U prijatnom ambijentu, površine 300 m2, nudimo Vam nezaboravno slavlje uz naš profesionalni tim animatora, pažljivo pripremljen program i dobro raspoloženo osoblje.

Pri uređenju našeg prostora posebno smo vodili računa o čistoći i bezbednosti, ali i tome koliko je fizička aktivnost važna u razvoju svakog deteta. Zbog toga Vašim mališanima nudimo trodimenzionalni lavirint sa ljuljaškama, lopticama, toboganom i nizom drugih prepreka, veliku trambolinu, tunel, prostor u kom mogu organizovati košarkaški ili fudbalski meč, kao i nezaboravne igre bez granica. Svi mališani sa puno energije i sportskim duhom će se zasigurno sjajno provesti u našoj prostranoj igraonici.

Pored sportskih aktivnosti deci je na raspolaganju kreativni kutak za crtanje i slikanje, pregršt kocki i drugih igračaka koje će im omogućiti igru, učenje i razmenu kreativnih ideja.

Takođe smo mislili na bebe i malo starije drugare. Za najmlađe smo pripremili bazen sa lopticama, guralice i edukativne igračke. Dok je “gejmerima” obezbeđena zasebna prostorija u kojoj mogu igrati video igre na X box 360 konzolama.

 

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET