loading

Dorćolino

Dorćolino dečja igraonica je savremeno opremljeni kutak namenjen za užitak Vaših mališana

Dorćolino dečja igraonica je savremeno opremljeni kutak namenjen za užitak Vaših mališana, njihovih drugara, Vas i Vaših prijatelja.

Nalazimo se u centru Beograda, u Ulici Dobračina br. 55, ulaz iz dvorišta u kom možete parkirati automobile.

U prijatnom ambijentu, površine 300 m2, nudimo Vam nezaboravno slavlje uz naš profesionalni tim animatora, pažljivo pripremljen program i dobro raspoloženo osoblje.

Pri uređenju našeg prostora posebno smo vodili računa o čistoći i bezbednosti, ali i tome koliko je fizička aktivnost važna u razvoju svakog deteta. Zbog toga Vašim mališanima nudimo trodimenzionalni lavirint sa ljuljaškama, lopticama, toboganom i nizom drugih prepreka, veliku trambolinu, tunel, prostor u kom mogu organizovati košarkaški ili fudbalski meč, kao i nezaboravne igre bez granica. Svi mališani sa puno energije i sportskim duhom će se zasigurno sjajno provesti u našoj prostranoj igraonici.

Pored sportskih aktivnosti deci je na raspolaganju kreativni kutak za crtanje i slikanje, pregršt kocki i drugih igračaka koje će im omogućiti igru, učenje i razmenu kreativnih ideja.

Takođe smo mislili na bebe i malo starije drugare. Za najmlađe smo pripremili bazen sa lopticama, guralice i edukativne igračke. Dok je “gejmerima” obezbeđena zasebna prostorija u kojoj mogu igrati video igre na X box 360 konzolama.

 

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET