Pozovite nas
Registrujte se
loading

Školica plivanja Nađe Higl

Škola plivanja Nađe Higl podrazumeva grupne treninge za decu koja su prošla obuku neplivača ili umeju da se održavaju na vodi

Sa KidCard-om popust na školu plivanja!

Škola plivanja Nađe Higl podrazumeva grupne treninge za decu koja su prošla obuku neplivača ili umeju da se održavaju na vodi.

U okviru ovog programa akcenat će biti na tome da, usvajanjem motoričkih navika, deca postanu samostalna i spretna u vodi. U školi plivanja deca će kroz vežbe naučiti sve četiri tehinke plivanja. Na početku programa se radi na tehikama kraul i leđno, a nakon što se navedene tehnike savladaju uče se tehnike prsno i delfin. Nakon što savladaju sve četiri tehnike plivanja, deca mogu nastaviti sa treninzima (rekreativno ili takmičarski).

KUPITE PAKET KREDITA I KORISTITE BAZEN

Sa našom karticom možete ući na bazen po ceni od jednog kredita/prolaza! Pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Ako ste došli porodično, evidentiraće se onoliko prolaza koliko vas ima (osigurajte dovoljan broj kredita). Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET