Pozovite nas
Registrujte se
loading

Koko igraonica

Ambijent i sadržaji Koko igraonice su kreirani tako da deca svih uzrasta mogu pronaći svoj kutak zabave i igre

Zabava bez granica u Koko igraonici 

Koko igraonica se nalazi na 25-om maju, na samom šetalištu sa direktnim pogledom na Dunav.

Dok se deca zabavljaju u igraonici, vi i vaši prijatelji možete uživati u prelepoj bašti pod Suncem okruženi prirodom. Ambijent i sadržaji Koko igraonice su kreirani tako da deca svih uzrasta mogu pronaći svoj kutak zabave i igre, bilo da ste mališane doveli na igru ili želite da proslavite njihov rođendan.

Mališani mogu uživati u zanimljivim lavirintima, penjalicama, bazenu sa lopticama, toboganima, crtanju, igrama sa pastelinom, raznim igrama memorije, slagalice i mozgalice, a za one sa takmičarskim duhom, organizujemo wii turnire i sportske igre.

Potpuna posvećenost mališanima je nešto na šta veoma obraćamo pažnju. Uz decu su uvek kreativni, pozitvini i odgovorni animatori koji će učiniti sve da vaše dete izadje iz Koko igraonice zdravo, srećno i veselo.

Proslavite rođendan kao u bajci 

Svaki detetov rođendan je poseban dan, kako za roditelje tako i za dete. Koko već godinama uspeva da organizuje žurke za pamćenje i kreira unikatnu atmosferu za sve generacije. Učinićemo da i vaš dan bude poseban.

Trajanje rođendana 2h i 30min

Sa KidCard-om popust na zakup prostora! 

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET