Pozovite nas
Registrujte se
loading

Klupko igraonica za decu

Igraonica Klupko nastala je iz želje dve mame da naprave udobno, toplo i sigurno mesto za kreativnu igru i razvoj dece

Dođite u Klupko da se družimo i igramo

Mi u Klupku znamo da igra može da bude istovremeno i zabavna i edukativna i umirujuća. Da bismo to postigli, sve naše aktivnosti osmišljava i planira odabrani stručni tim.

Sa KidCard-om vaša deca mogu da se igraju ceo dan sa popustom!

Naš program je zabavan deci, a za roditelje je podrška jer je raznovrstan i koristan. Rad sa decom je jedan od najlepših, najtežih i najvažnijih poslova u životu. Zato želimo da kroz živu reč i neposredan kontakt sa decom podstaknemo i oplemenimo njihov spontani razvoj kao i razvoj njihovih čula.

Prostor igraonice atraktivno je uređen i opremljen po standardima koji garantuju sigurno okruženje za sadržajnu bezbrižnu igru i učenje. Pored lavirinta deca u Klupku mogu uživati u velikom broju raznovrsnih i edukativnih igračaka.

Za najmlađe posetioce Klupko je spremio pregršt plišanih igračaka, knjiga i razvojnog programa.

Prostor kafea sa šankom i sedenjem uređen je jednostavno i moderno. Povezan je sa igraonicom kako bi roditelji u svakom trenutku mogli diskretno da prate aktivnosti dece, a da pri tom mogu i da se opuste u prijatnom ambijentu uz kvalitetnu ponudu odabrane hrane i pića. Kafe ima mogućnost sedenja u otvorenoj bašti duž celog izloga, gde je dozvoljeno pušenje i dovođenje kućnih ljubimaca.

PROSLAVA ROĐENDANA U NAŠEM KLUPKU 

Osmišljena i moderirana proslava sa pripremljenim programom za zabavu dece koji je prilagođen uzrastu i afinitetima, za srećan rođendan.

Usluga:

  • zakup celokupnog prostora na 2.5 sata
  • rođendanske pozivnice
  • dva profesionalna animatora zadužena za dečiji program i animaciju dece
  • konobar i šanker
  • korišćenje tanjira, escajga i kompletnog servisa za posluživanje hrane i pića

Sa KidCard-om popust na zakup prostora. Pozovite nas!

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET