Pozovite nas
Registrujte se
loading

Kamičak igraonica Novi Beograd

Kamičak dečiju igraonicu više od pet godina ispunjavaju smeh i radost dece

Kamičak igraonicu više od pet godina ispunjavaju smeh i radost dece

U razigranoj atmosferi sigurnog i čistog prostora, deca se igraju, istražuju i uče kroz interaktivnu igru pod budnim okom naših animatora.

Kamičak igraonica se nalazi u Sava Centru. Zauzima površinu od preko 600m2 podeljenih na deo za decu i deo za odrasle.

Prostor je zvučno izolovan, ali i pregledan jer roditelji svoju decu mogu sve vreme da nadgledaju kroz staklo. Kapacitet u kafiću za odrasle goste je do 100 sedećih mesta. Besplatan WI-FI internet, tablet računari, dnevne i periodične novine su roditeljima na raspolaganju dok uživaju u nekom od pića iz našeg šanka.

Centralni deo igraonice sadrži veliki prostor za igru, tematski uređen 3D lavirint sa toboganima, veliki bebi kutak, gumenu trampolinu za skakanje, lijanu, stenu za penjaje, dok su kreativni kutak, diskoteka i „game room“ posebno izdvojeni. Pored dnevne igraonice, Kamičak u okviru svojih usluga nudi i dodatne sadržaje – nezaboravne proslave dečijih rođendana, kreativne radionice, specijalno čuvanje i poludnevne boravke dece.

Proslave rođendana

Proslava rođendana je jedan od najbitnijih događaja za svako dete u toku godine. Kamičak igraonica organizuje proslave dečijih rođendana u skladu sa Vašim zahtevima i željama.

Naš tim animatora čine mladi i kreativni ljudi koji uživaju u igri i zabavi sa decom. Njihove posebno osmišljene interaktivne i sportske animacije, učiniće da Vam proslava rođendana ostane dugo u sećanju.

Profesionalno i posebno obučeno osoblje u kafiću, će Vašim odraslim gostima pružiti vrhunsku uslugu. Kompletnu organizaciju oko posluženja za goste možete prepustiti nama, dok se piće poslužuje iz našeg šanka.

Radionica modelovanja gline

Poseban akcenat u okviru Kamičkovog kreativnog kutka je stavljen na iCLAY glinu. To je polimerna glina mekane i glatke strukture namenjena deci. Jednostavna je za primenu, dostupna je u više boja koje se međusobno mešaju, suši se na vazduhu i nije toksična. Deca uzrasta već od 3 godine mogu raditi sa ovom glinom, a uz nju deca razvijaju finu motoriku, samopouzdanje, koncentraciju, prostornu orijentaciju.

U okviru Kamička posebno obučeni iCLAY instruktori moće će Vama ili Vašem mališanu da održe individualnu radionicu i upoznaju vas sa mogućnostima iCLAY gline. Radionice se održavaju u terminu kada vama odgovara najavom na telefon ili putem maila. Trajanje iCLAY radionice je 60min. U okviru kreativnog kutka nalazi se i prodajni deo u kome možete kupiti neki od iCLAY proizvoda ili neki drugi kreativni set.

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET