Pozovite nas
Registrujte se
loading

Juhu

Odišući atmosferom bakinog doma, luksuzno opremljena dečija igraonica i diskoteka Juhu

Igraonica Juhu - idealno mesto za proslavu rođendana 

Nalazimo se na dve lokacije:

  • Dečija igraonica Novi Beograd
  • Dečija igraonica Tempo na Adi

Sa našom karticom vaša deca mogu da provedu ceo dan u igraonici za samo 200 dinara! 

Rođendanske žurke

Proslave rođendana traju dva i po sata i zatvorenog su tipa a u navedenu cenu uključena je animacija, maskota, face painting, Xbox, tetoviranje, šminkanje i pravljenje frizura za naše damice, pozivnice, svećice i vatromet za tortu, fotografije i video klipovi mališana, a za slavljenika, odnosno slavljenicu, obezbedili smo rođendanski poklon u vidu mesečne karte za dnevnu igraonicu. Piće će biti posluženo iz našeg šanka a parking, wi-fi kao i pušački kutak su obezbeđeni.

DISKOTEKA

Iz ponude izdvajamo diskoteku u okviru naše igraonice koja je jedinstvena u gradu, kako po opremi, tako i po sadržaju. Vaši mališani ili tinejdžeri će se ludo provesti na žurci u našoj diskoteci gde DJ pušta svetske i domaće hitove po izboru. Za najluđu zabavu obezbedili smo profesionalno ozvučenje, osvetljenje, lasere, stroboscope, skenere, mašine za sneg i dim. Ipak, apsolutni hit na žurkama jesu karaoke i just dance, i u tu svrhu smo pripremili bežične mikrofone i projektor.

Najnovije u diskoteci je iscrtavanje tela i lica neon bojama u okviru neon žurke!

KidCard vam nudi popust na zakup prostora za proslave dečijeg rođendana!

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET