Pozovite nas
Registrujte se
loading

Buu

Igraonica Buu je namenjena deci uzrasta od 3 do 8 godina

KidCard i igraonica Buu za decu uzrasta od 3 do 8 godina 

Pored odlične lokacije u okviru Gradskog centra za fizičku kulturu Stari Dif, (pored bolnice u Tiršovoj), ono po čemu se naša igraonica izdvaja je kreativni rad sa decom organizovan kroz različite i pažljivo osmišljene radionice.

Igraonica Buu nudi i mogućnost iznajmljivanja prostora za proslavu rođendana koji kreativno osmišljavaju naši profesionalni animatori, u skladu sa uzrastom i interesovanjima dece.

Sa željom da deci maksimalno zabave spremili smo različite sportske i takmičarske igre (pikado, koš, stoni fudbal), muzičke igre (limbo dance, muzičke stolice, koreografije, imitacije, karaoke), edukativne igre, kviz i igre kroz koje se razvijaju dečija mašta i koordinacija, face painting, modeling balone koje dobijaju kao nagradu za učestvovanje u nekim igrama.

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET