Pozovite nas
Registrujte se
loading

Epik igraonice u Beogradu

Epik zabavni park u Rakovici i novootvoreni zabavni park na Novom Beogradu Vašoj deci pružaju svakodnevnu zabavu u dnevnoj igraonici.

Epik zabavni park na Novom Beogradu uz KidCard

Epik igraonica i rođendaonica koja se nalazi u Robnoj kući Beograd, u bloku 44, kod Piramide, je nova i jedinstvena dečija igraonica u Beogradu i prostire se na preko 1500 m2. Uz KidCard ostvarujete određene popuste i pogodnosti za ovu igraonicu!

Epik zabavni park na Novom Beogradu, u bloku 44, kod Piramide se sastoji iz dva dela, rođendaonice za proslave rođendana i dnevne igraonice u koju možete dovesti vaše dete da se igra od ponedeljka do petka od 13h-21h , kao i subotom i nedeljom od 10-21h. Ambijent i sadržaji EPIK igraonice i rođendaonice su kreirani tako da deca svih uzrasta mogu pronaći svoj kutak zabave i igre, bilo da ste mališane doveli na igru ili želite da proslavite njihov rođendan.

Dečija igraonica Epik na Novom Beogradu ima sledeće sadržaje: Vulkan tobogan, Karting, Bumber cars, Trambolina park, Laser tag, 3D lavirint, baby kutak, fudbalski teren, party room…

Dok se naše animatorke brinu o zabavi i bezbednosti mališana, roditelji mogu sedeti u ugodnom ambijentu našeg kafe-a. Ovaj jedinstveni kutak možete iskoristiti da se opustite i predahnete od napornog dana. Za sve naše posetioce na raspolaganju je besplatna Wi-Fi bežična mreža, kao i parking ispred naše igraonice.

Epik zabavni park Rakovica 

Epik igraonica i rođendaonica koja se nalazi u tržnom centru Capitol park (Kapitol park) u Rakovici je dečija igraonica u Beogradu i prostire se na preko 1000m2. Epik zabavni park u Rakovici se sastoji iz dva dela, rođendaonice za proslave rođendana i dnevne igraonice u koju možete dovesti vaše dete da se igra svakog dana od 10h do 22h.

Dečija igraonica Epik Rakovica ima sledeće sadržaje: Vulkan tobogan, Jump Arena (Trambolina park), Laser tag, Trampoline dodge ball (izmedju dve vatre), 3D lavirint, fudbalski teren, party room…

Nudimo svakodnevnu igru i rođendanske proslave za decu svih uzrasta. Dok se naši mali drugari zabavljaju, odrasli mogu uživati u ugodnom ambijentu našeg kafe-a.

Za sve naše posetioce na raspolaganju je besplatna Wi-Fi bežićna mreža, kao i parking ispred naše igraonice. Pored dnevne igraonice, Epik u okviru svojih usluga i sadržaja, nudi i poseban prostor za proslave dečijih rođendana.

Epik rođendaonica trenutno ima 3 sale za proslavu rođendana:

 1. Party room 1 - "STANDARD"
 2. Party room 2 - "GOLD"
 3. Party room 3 - "VIP"

Cena zakupa igraonice obuhvata:

 • Odvojen prostor za proslavu rođendana namenjen samo Vama i Vašim gostima u trajanju
 • od 2 ili 2,5h u zavisnosti od termina;
 • Ljubazno i stručno osoblje koje se brine i animira decu u toku rođendana
 • Sadržaje igraonice u zavisnosti od rodjendanskog paketa koji ste izabrali
 • Korišćenje kompletnog pratećeg asortimana za posluživanje hrane i pica
 • Rođendanske pozivnice
 • Poklon za slavljenika
 • Parking – VIP za slavljenika
 • Pušačka zona isred igraonice

Poklonite svom detetu nezaboravnu proslavu rođendana, koju će dugo pamtiti! Igre i zabavu organizujemo prema uzrastu dece. Bogato iskustvo naših animatora garantuje nezaboravnu zabavu za slavljenika i drugare.

KUPITE PAKET I REZERVIŠITE ROĐENDAN

Svaka rođendaonica na našem sajtu vam nudi slobodne termine za proslavu dečijeg rođendana. Kada se registrujete možete da pogledate slobodne termine za proslavu u igraonicama/rođendaonicama koje vam odgovaraju. Po postavljenom upitu, kontaktiraćemo vas i potvrditi termin.

KUPI PAKET

KUPITE PAKET ULAZNICA ZA IGRAONICU

Pri dolasku u igraonicu pokažite štampanu KidCard karticu ili digitalnu karticu koju ste dobli na email pri registraciji. Zaposleni će evidentirati prolaz i broj dece (odrasli ne plaćaju). Jedno dete evidentira se kao jedan kredit/prolaz. KidCard vam omogućava da se deca igraju ceo dan za jedan kredit/prolaz. Na vašu email adresu stići će obaveštenje o koriščenju kartice.

KUPI PAKET