loading
Mayflower - edukativni centar
Učenje stanih jezika sa „Mayflower” edukativnim centrom znači sigurno ovladavanje stranim jezikom

Učenje stanih jezika sa „Mayflower” edukativnim centrom znači sigurno ovladavanje stranim jezikom uz veliki osećaj sigurnosti i individualnog uspeha. Kroz raznolike sadržaje polaznici razvijaju veštine govora, slušanja, čitanja i pisanja uz rad u malim grupama i individualni pristup svakom detetu.

Na našim dečjim časovima uživaćete uz obilje TPR aktivnosti, muzike, igre, učenja jezika putem NTC metode, kvizova, predstava, kreativnih aktivnosti, naučnih eksperimenata, a sve praćeno najsavremenijom tehničkom opremom. Naše je da vrlo ozbiljnim i odgovornim pristupom podučimo strani jezik, a Vaše je da nam ukažete poverenje i vrlo brzo uživate u osećaju sposobnosti samostalne komunikacije na stranom jeziku.

Kurseve vode stručni predavači, diplomirani profesori jezika, master profesori i doktori filološih nauka koji, pored stručnih kvalifikacija, poseduju veliku ljubav i entuzijazam za rad sa decom.

Pored kurseva engleskog, nemačkog, španskog, kineskog, francuskog i italijanskog jezika, u edukativnom centru Mayflower organizuje se i:

- Program Brainobrain mentalne aritmetike

- Programiranje za decu u programima Scratch, Python, Lego Wedo robotika

- Logopedski tretmani, zajedno sa programom pripreme predškolaca za školu

 

KURSEVI ZA PREDŠKOLCE 5-7 godina

Kursevi engleskog za decu predškolskog uzrasta zasnivaju se na stimulativnim i zabavnim audio, vizuelnim i motoričkim aktivnostima. Pomoću pesmica, recitacija, brojalica, jednostavnih priča, dramatizacija i drugih tehnika verbalne metode, deca sa lakoćom usvajaju pravilan izgovor, proširuju i bogate svoj rečnik i ovladavaju osnovnim rečeničnim konstrukcijama.

Cena: predškolci 3700,00 rsd

Cena sa Kidcard-om: 10% popusta za 1 mesec kursa ENGLESKOG jezika
 

KURSEVI ZA OSNOVCE

Deca mlađeg školskog uzrasta na našim kursevima razvijaju složene jezičke strukture, unapređuju konverzacijske veštine na stranom jeziku, bogate svoj rečnik rečima i frazama na engleskom jeziku, upoznaju se sa osnovnom gramatikom engleskog jezika i grade dobre temelje za naprednije nivoe engleskog jezika. Naši profesori pružaju pomoć polaznicima oko školskog gradiva, a dostupni su i besplatni dodatni časovi gramatike. Ipak, svrha ovih kurseva je savladati funkcionalnu gramatiku i leksiku, progovoriti jezik sa lakoćom, a ne baviti se previše formalnom ocenom, koja, posledično, uz zajednički trud, bude uvek najviša!

I-IV razreda 3800,00 rsd 
V-VIII razreda 3900,00 rsd

Cena sa Kidcard-om: 10% popusta za 1 mesec kursa ENGLESKOG jezika

 

Edukativni centar Mayflower se nalazi u Denkovoj bašti na tromeđi Zvezdare, Voždovca i Vračara, u Velikomoravskoj ulici, lokal 4. Oko centra postoji mnogo parking mesta i do centra se lako dolazi i gradskim autobuskim linijama.

Sve informacije o ponudi kurseva u našem centru možete pronaći na www.mayflower.rs ili dobiti putem telefona 063 80 52 758 i na email info@mayflower.rs

Dodatne pogodnosti uz KidCard karticu
Kurs engleskog jezika za osnovce
Popust
10%
Kurs engleskog jezika za decu predškolskog uzrasta
Popust
10%